Startweekend NGK De Ontmoeting seizoen 2018/2019

De vakantieperiode is voorbij, het traditionele Startweekend van NGK De Ontmoeting komt eraan!

 

Op vrijdag 7, zaterdag en zondag 9 september a.s. hopen we een mooie start te maken met het nieuwe seizoen. Het complete programma voor jong en oud kunt u hier lezen. Je kunt je daarvoor aanmelden of langskomen tijdens een van de activiteiten, mocht je zich vergeten hebben je aan te melden of nu toch willen komen!

Vrijdagavond/nacht 7 september:
We trappen we af met een zwerftocht voor mannen. Als je je voor deze activiteit hebt opgegeven ontvang je daarover meer informatie per mail. Of ontvang je die na aanmelding.

Zaterdag 8 september, vanaf 14.45 uur:
We ontmoeten je graag op zaterdagmiddag 8 september vanaf 14.45 uur op camping Het Beloofde Land in Voorthuizen aan de Bosweg 17 waar de koffie en thee klaarstaat. We starten daar rond 15.00 uur met de activiteiten. Als je je voor een activiteit hebt opgegeven, heb je hierover een mail ontvangen. Of ontvang je die na aanmelding.

Zaterdag 8 september, vanaf 17.30 uur:
Maaltijd voor de hele gemeente op camping Het Beloofde Land, Bosweg 17 in Voorthuizen.
Neem eten én drinken mee! Het eten en drinken wordt op een grote buffettafel gezet, zodat iedereen kan kiezen wat hij of zij wil. Kies het liefst voor iets wat koud gegeten kan worden, opwarmen is maar heel beperkt mogelijk. Denk aan: (pasta)salade, broodjes, (hartige) taart, wraps, enz.
Maak, als dat mogelijk is, vast porties. Dat deelt makkelijker uit. Kom je al om 15.00 uur naar een van de activiteiten, dan kun je het eten in de keuken neerzetten, we wijzen je waar dat is. Voor bordjes, bekers en bestek wordt gezorgd.

Zondag 9 september, 9.30 uur:
Startdienst in het Johannes Fontanus College aan de Wethouder Rebellaan 135 in Barneveld, gevolgd door koffie met koek of taart
Tijdens deze dienst wordt ook het nieuwe jaarthema geïntroduceerd: ‘Het hart op de tong’, dat verwijst naar de Psalmen. Na de dienst is iedereen van harte welkom om koffie, thee en limonade mee te drinken met speciaal voor deze startzondag gemaakte taarten.

Zondag 9 september, 18.30 uur:
Psalmenpraise in het Johannes Fontanus College. De avonddienst wordt ingevuld met medewerking van de muzikanten uit de Tituskapel uit Amsterdam rondom het nieuwe jaarthema ‘Hart op de tong’. Iedereen is ook hier van harte welkom!

Zijn er nog vragen? Neem dan even contact op met de Startweekendcommissie viacommunicatie@ngkdeontmoeting.nl of bel even naar Johanneke Smits (nummer: zie gemeentegids).