Groeiavonden

Geloofsgroeiavonden, een nieuw initiatief

Welkom bij de verdiepende geloofsgroei-avonden, gericht op christenen in de regio Barneveld en Voorthuizen! Deze doordeweekse bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die graag wil groeien in geloof, en meer verdieping zoekt.
De serie van zes avonden zal worden geleid door drie bekende sprekers die elk twee avonden zullen verzorgen over de volgende thema’s:
– Groeien in Genade – Spreker: Arie de Rover, 25 oktober en 22 november 2023
– Groeien in Intimiteit met God – Spreker: Agnes Huizenga, 17 januari en 31 januari 2024
– Groeien in een Leven met de Heilige Geest – Spreker: Anita Abbring, 21 februari en 20 maart
2024

De eerste avond is bedoeld als verdiepende introductie op het thema. De tweede avond wordt het onderwerp, mede naar aanleiding van de reacties op de eerste avond, nog verder uitgediept. We starten met één of twee liederen en gebed. De sprekers zullen in drie kwartier het onderwerp inleiden en na een korte pauze is er tijd voor vragen en gesprek met de spreker. Er is ruimte voor gebed en voorbede na afloop.

De avonden vinden plaats in het kerkgebouw in Voorthuizen, gelegen aan Hoofdstraat 202. De avonden beginnen om 20.00 uur en zullen uiterlijk om 22.00 uur eindigen. De kerkdeuren zijn geopend om 19.45 uur.

Van harte welkom!
Wil je naar aanleiding van de avonden een reactie sturen? Dat kan! Je kunt ons bereiken via het mailadres groeiavonden@ngkdeontmoeting.nl