Global Leadership Summit

Gezond leiderschap is van groot belang voor kerken, organisaties en personen. Daarom organiseert Stichting Opwekking jaarlijks de Global Leadership Summit (GLS) op verschillende locaties in het land. 

De GLS is een tweedaagse leiderschapsconferentie met topsprekers uit kerk, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven. Dit jaar delen o.a. Craig Groeschel, Juliet Funt, dr. Henry Cloud en Rich Wilkerson Jr. via videoprojectie hun best lessons. Naast de toespraken wordt een belangrijke plek ingeruimd voor reflectie en praktische toepassing in kleine groepen. 

Kenmerkend voor de conferentie is de keuze voor actuele thema’s die in deze veeleisende tijd relevant zijn. De vier leiderschapsthema’s die dit jaar aan de orde komen, zijn proactief leiderschap, emotionele duurzaamheid, persoonlijk leiderschap en het nemen van risico’s. De GLS is voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en die van invloed wil zijn in zijn of haar omgeving.

De Global Leadership Summit vindt plaats op zaterdag 13 november 2021 en op zaterdag 29 januari 2022. Vanaf de centrale locatie in Apeldoorn wordt het programma via livestream aangeboden op meer dan tien hostlocaties in Nederland, waaronder in ons kerkgebouw in Voorthuizen. 

We willen je van harte welkom heten om de GLS bij te wonen. Om zelf opnieuw of voor het eerst geïnspireerd te raken door de lessen en inzichten van onderzoekers en wetenschappers, voorgangers en zakenmensen. 

Voor meer informatie en aanmelden voor een plek in Voorthuizen kan via: https://www.opwekking.nl/conferenties/global-leadership-summit

Meer informatie kunt u ook opvragen bij Gijs Luigjes (gegevens staan in Scipio).