Clubs voor jongeren

Als jongere kun je je hart ophalen in onze gemeente, want er is zowat voor elke leeftijdcategorie wel een club die wordt begeleid door enthousiaste leiding. Een overzicht.

 

De Schatgravers (8-10 jaar, groep 5 en 6)

Deze club komt om de week op woensdag bijeen in gebouw De Koppeling aan de Wencopperweg 18 in Barneveld om te luisteren naar een (bijbel)verhaal, te zingen, knutselen en spelletjes te doen. En natuurlijk niet te vergeten: met elkaar plezier maken. De club is van 18.45 tot 20.00 uur. Houd de agenda op deze website in de gaten voor eventuele datawijzigingen. Contactpersoon is Martijn van Ommen.

 

Escape (10-11 jaar, groep 7 en 8)

Dit is een club waar je om de week op woensdag terecht kunt om lol te maken, maar ook serieus bezig te zijn met het christelijk geloof.  De bijeenkomsten zijn van 18.45 tot 20.00 uur in gebouw De Koppeling aan de Wencopperweg 18 in Barneveld. Houd de agenda op deze website in de gaten voor eventuele datawijzigingen en bezoek de fan-pagina van Escape! Contactpersoon is Martijn van Westerneng.

 

Djoinus (12-14 jaar, klas 1 en 2)

Dit is de club voor jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten. Komt een keer per twee weken op vrijdag samen in gebouw De Koppeling aan de Wencopperweg 18 in Barneveld. Voor de pauze zit een serieus deel, daarna is er meer ruimte voor lol maken en ontmoeten. Houd de agenda op deze website in de gaten voor eventuele datawijzigingen. Contactpersoon is Ilona Boonzaijer.

 

Credo (17+)

De ontmoetingsplek bij uitstek voor tieners. Eén keer in de veertien dagen is er op zondagavond vanaf 20.00 uur de mogelijkheid om te praten met elkaar over (actuele) onderwerpen. Deze onderwerpen worden door de clubleden zelf naar voren gebracht. Aansluiten bij en serieus ingaan op de belevingswereld van jongeren en daarnaast ruimte bieden voor ontspanning (er is een pooltafel, dartbord, sjoelbord, voetbalspel en dergelijke aanwezig!), dat zijn telkens de twee hoofdingrediënten voor een gevarieerde clubavond in een sfeervol zaaltje in gebouw De Koppeling aan de Wencopperweg 18 in Barneveld. Contactpersoon is Volkert Kieft.