Alle infokanalen op een rij

Deze website is op internet de centrale ontmoetingsplaats van onze gemeente. Daarnaast zijn we via verschillende andere communicatiekanalen actief.

Het is niet toegestaan nieuwe kerkkanalen aan te maken zonder toestemming van het team Communicatie. Onderstaand een overzicht van alle officiële informatiekanalen die onze gemeente betreffen en wie verantwoordelijk is.  Op deze manier komen alle lijntjes weer samen en behoudt u het overzicht.

Instagram

 • ngk_de_ontmoeting
  Sinds 17 februari 2018 hebben we een nieuw communicatiekanaal toegevoegd en zitten we nu ook op Instagram. Dit gezien de verschuivende belangstelling van Facebook naar dit kanaal.

Twitter

 • @NGKDeOntmoeting
  Via deze Twitter-account stuurt de redactie van deze website berichten in maximaal 140 tekens per keer de wereld in. Deze ’tweets’  gaan over de geactualiseerde inhoud van deze site of  prikkelen soms nog even naar aanleiding van de dienst of andere activiteiten. Doel is vooral informeren en een wegwijzer zijn richting deze website. U kunt zich aanmelden als volger of de tweets lezen door hier te klikken.

YouTube

 • NGKVideo
  Dit is het videokanaal van onze gemeente op YouTube. Hier treft u filmpjes aan die gebruikt zijn in diensten of een impressie geven van een van onze activiteiten.

Facebook

Intranet

Kerkblad

 • Elke eerste zondag van de maand verschijnt ons kerkblad. Het verschijnt in een papieren, maar ook in een digitale versie en is bestemd voor leden van onze gemeente. Kopij moet uiterlijk een week voor verschijnen worden aangeleverd. Bij te late aanlevering is publicatie niet gegarandeerd.

Digitale nieuwsbrief voor gemeenteleden

 • Onregelmatig verschijnend nieuwsorgaan, bedoeld voor met name urgente berichten voor gemeenteleden van NGK De Ontmoeting. Aanmelden kan hier.

Beamer

 • Via onze beamer worden voor aanvang van elke dienst de actuele mededelingen gepubliceerd. Kopij kunt u hier aanleveren (uiterlijk vrijdags 24.00 uur)

Deze website: www.ngkdeontmoeting.nl

Fotoalbums

 • www.oypo.nl/ngkfoto
  Via dit kanaal kunt u foto’s terugvinden die tijdens kerkelijke activiteiten zijn gemaakt. U kunt foto’s direct nabestellen en afrekenen via iDeal. De opbrengst gaat na aftrek van de kosten naar de diaconie van NGK De Ontmoeting.

Heeft u een wijziging of toevoeging? Laat het de redactie weten!