Terug naar overzicht

In His Presence avonden stoppen

In His Presence avonden stoppen!

Na 8 prachtige jaren komt “In His Presence NGK de Ontmoeting” ten einde. Bijna maandelijks hielden we een In His Presence-avond: een moment om te rusten in Gods aanwezigheid door aanbidding en stilte. Een uur gevuld met muziek, stiltemomenten, ruimte voor bemoediging en delen. We hebben God gevonden in die stilte en de rust.

Helaas hebben we gemerkt dat het aantal deelnemers gering was en dat bij ons als leiding de energie er wat uit was. Daarom hebben we besloten om te stoppen.

Zonder onze toegewijde muzikanten, de beschikbaarheid van gratis locaties, en René die al die jaren het geluid heeft geregeld, hadden we dit niet 8 jaar vol kunnen houden. We zijn ontzettend dankbaar voor wie er een enkele keer was, voor de trouwe bezoeker en voor de mooie momenten die we samen hebben gedeeld.

Iedereen enorm bedankt voor dit alles. Moge God jullie zegenen op jullie verdere reis.

Team In His Presence: Anko, Christel, Jan en Mirjam

PS: mocht je het stokje over willen nemen van ons, dan kan dat natuurlijk en helpen we je graag op weg.