Terug naar overzicht

Groot kamp 2022

Meld je aan voor Groot Kamp 2022

Vanaf vandaag (22 april) kan je je weer aanmelden voor Groot Kamp van NGK de ontmoeting. Wat fijn dat we na drie jaar eindelijk weer een kamp voor onze jeugd kunnen organiseren. Dit jaar is het kamp gepland van vrijdagavond 24 juni tot en met zondagochtend 26 juni. Dit jaar zijn er ook twee kamplocaties, namelijk:

  • De Wildwal te Lunteren voor de kinderen van groep 5 t/m groep 8 Basisschool. Voor deze groep is er maximaal plek voor 55 kinderen (vol=vol), dus meld je snel aan! Contactpersoon voor vragen / opmerkingen: Melia de Vos (kinderraad@ngkdeontmoeting.nl)

  • De Boomstronk te Otterlo voor de jongeren vanaf brugklas t/m 18 jaar. Voor deze groep is er maximaal plek voor 45 jongeren (vol=vol), dus meld je snel aan! Contactpersoon voor vragen / opmerkingen: Annemarie Dorland

Aanmelden kan via onderstaande link / formulier:

https://forms.gle/AiCyVs4Y6XfoypPE7

 

AANMELDEN KAN T/M 23 MEI!

Na aanmelding ontvang je meer gedetailleerde informatie over de exacte begin- en eindtijden. Beide kampen beloven weer een groot succes te worden en we hopen jou daar ook te zien! Tot dan!

Wij zien er heel erg naar uit!

Groet,

De Kampcommissies 12- & 12+