Terug naar overzicht

Revivalavond 31 mei 2022

Uitnodiging – inspiratie voor groeigroepen en ontmoetingspunten

NGK De Ontmoeting organiseert op dinsdag 31 mei een speciale avond voor iedereen die deelneemt aan of wil gaan deelnemen aan een groeigroep of ontmoetingspunt. Doel is elkaar te inspireren en helpen in het vormen van nieuwe groepen en het nieuw leven inblazen van bestaande groepen. Welkom om 20 uur in ons kerkgebouw aan het Smidsplein in Voorthuizen.

Als christenen willen we elkaar ondersteunen in geloof en leven. Dat kan als je elkaar ontmoet, elkaar leert kennen en je geloof en leven met elkaar deelt. Om dat te ondersteunen hebben we in onze gemeente groeigroepen en ontmoetingspunten. Bij welke groep ga jij je in het nieuwe seizoen aansluiten? Of nog belangrijker: voor welke groep wil jij je inzetten? Misschien wil je met een nieuwe groep beginnen of je wilt juist doorgaan met jouw groep? Heeft de covid-periode gezorgd voor een andere dynamiek in jouw groeigroep? Graag beginnen we weer fris met elkaar en daarvoor ontmoeten we je graag op deze avond.

Ben je er op 31 mei niet bij, maar wil je wel een groep beginnen of onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Jan Bouwman (bouwwitt@planet.nl), Karin de Gooijer (karindegooijer@gmail.com) of Hans Wolting (hwolting@hetnet.nl).

Kernteam groeigroepen/ontmoetingspunten