Terug naar overzicht

Gebedsweek 2 – 9 januari

Start jij het nieuwe jaar goed? Bid mee in de gebedsweek van 2-9 januari.

Samen leren bidden door te bidden. In deze 24/7 Prayer van 2 t/m 9 januari wordt er 168 uur lang gebeden, meld jij je aan voor 1 uur? Uit de voorgaande 4 edities is gebleken dat deelnemers verrast en bemoedigd werden gedurende hun (nachtelijke) uur bidden.

En… bidden kan op véél manieren: zingen, schrijven, stil zijn, etc. Deze editie is ons thema Gods Geest maakt nieuw. Ook als gezin ben je welkom: er is een speciale kinderhoek. Samen zoeken we God en leren we bidden! In de gebedsruimte is van alles aanwezig om je op weg te helpen.

Aanmelden kan via: www.24-7prayer.nl/barneveld.

Locatie: Rehoboth, Gasthuisstraat 5 in Barneveld.

Heb je een vraag? Dan kun je bellen/appen naar Joël Verstoep via op 06 – 17 35 14 27.