Terug naar overzicht

Bidden voor…Opgeven kan t/m zondag 16 januari

Ruim 70 gemeenteleden hebben zich al opgegeven, doe jij ook mee? Opgeven kan via deze link: https://forms.gle/NJbbAMWQms4dbg3c9

Bidden voor

God wil dat we onze hulp bij hem zoeken. Hij wil dat we voorbede doen voor elkaar. Dat is de manier waarop God wil werken, mede via jouw gebed voor de goede zaak, door jouw gebed voor andere mensen.

Vanuit de jeugdraad is de volgende manier bedacht om jou daarbij te helpen. Als oudere kun je een week lang elke dag voor één of misschien wel voor meerdere jongeren uit onze gemeente bidden. Als jongere kun je voor een oudere bidden.

De jeugdraad coördineert dit. Dat betekent dat je je hier kunt opgeven als bidder zodat je iemand toegewezen krijgt om voor te bidden. De jeugdraad verwerkt die aanmeldingen en dan krijg je in de loop van de week via de e-mail een naam van iemand uit de gemeente om voor te bidden. Als hulp bij het bidden krijg je ook wat materiaal, zoals een voorbeeld gebed.

Het lijkt ons heel erg mooi als heel veel mensen hieraan mee doen. Het is vrij eenvoudig en overzichtelijk. Het brengt jou als bidder dichter bij God. Het is een manier om je broeder of zuster lief te hebben en naar hem om te zien. Krachtig om dit zo samen als gemeente gecoördineerd te doen.

De bijbeltekst bij deze actie is:
“Jonge strijders worden moe en raken
uitgeput, zelfs sterke helden struikelen,
maar wie hoopt op de HEER krijgt
nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit
als een adelaar, hij loopt, maar wordt
niet moe, hij rent, maar raakt niet
uitgeput.”

Jesaja 40:30-31