Terug naar overzicht

Sponsorzwemmen voor Rusizi – 17 oktober

Sponsorzwemmen voor Rusizi
Op zondag 17 oktober is iedereen met een zwemdiploma van harte welkom op camping Ackersate in Voorthuizen voor het sponsorzwemmen. Je wordt tussen 9.30-9.45 uur verwacht, dan zijn je ouders op tijd bij het JFC voor de ochtenddienst. We starten om 9.50 uur met een kort Bijbelverhaal en proberen daarna in een half uur zoveel mogelijk baantjes te zwemmen. De opbrengst is voor ons project Ontmoet Rusizi.

Haal de sponsorlijst op bij de tafel in de hal (World Servants / Red een Kind), download het formulier van de website of stuur hiervoor een e-mail naar eeverkade@gmail.com of Rianne.daniel@gmail.com. Na afloop van het sponsorzwemmen krijgen de deelnemers en supporters iets lekkers en mag iedereen nog even vrij zwemmen. Ook ouders zijn welkom om na de kerkdienst een vrije duik te nemen.

 

Sponsorlijst:

REK_SPONSORZWEMMEN_2021