Terug naar overzicht

Update kerkdiensten

Sinds 22 augustus houden we weer diensten vanuit het JFC. Het JFC is nog in verbouwing en er moet nog meer techniek geïnstalleerd worden. Daarnaast zijn we als gemeente na bijna 1,5 jaar en een zomervakantie weer aan het opstarten, maar wat is het mooi om samen te kunnen komen.

Zondag 5 september hopen we met elkaar het Heilig Avondmaal te vieren. Bij binnenkomst staan pakketjes met druivensap en brood klaar die meegenomen kunnen worden naar de stoel. We vieren het Avondmaal gezamenlijk vanaf onze eigen zitplaats.

Tijdens de ochtenddienst is er oppas voor de kinderen van 0 t/m 3 jaar. Ook de bijbelklassen starten vanaf 5 september weer. Komende zondag is er bijbelklas voor groep 1 t/m groep 6. De kinderen voor de oppas en van de bijbelklassen zijn de hele dienst in hun eigen lokaal.

Vanaf komende zondag starten ook de avonddiensten. Ook tijdens deze dienst vieren we met elkaar het Heilig Avondmaal en staan de pakketjes klaar bij binnenkomst. De avonddiensten zijn in ons kerkgebouw in Voorthuizen. Hier is ook beperkte ruimte en is aanmelding vooraf noodzakelijk.

Aanmelden voor de diensten gaat via ngkdeontmoeting.nl/reserveren