Terug naar overzicht

Start meekijkdiensten in het JFC

Start meekijkdiensten in het JFC

De aula van het JFC is de afgelopen maanden verbouwd. Naast beperkende maatregelen in verband met Covid-19, is het door vertraging van het bouwproces en lange levertijden van geluid-, licht en video, nog niet mogelijk om vanuit het JFC live diensten te houden. Zoals begin juli gemeld, blijven we dus in de zomerperiode vanuit ons eigen kerkgebouw in Voorthuizen diensten in hoge kwaliteit uitzenden.

Het wordt wel mogelijk gemaakt om vanuit het JFC samen naar de diensten te kijken. Vanaf zondag 18 juli kunnen we elkaar in het JFC ontmoeten en samen diensten beleven. In verband met de 1,5 meter afstand die bewaard moet blijven tussen de verschillende huishoudens, is de ruimte beperkt en gaan we werken met toegang door middel van aanmelding vooraf.

Hoe gaat dit in zijn werk?

– Vanaf maandag voor een zondagse dienst kan iedereen, die nog niet eerder bij een meekijkdienst aanwezig is geweest, zich aanmelden via https://www.ngkdeontmoeting.nl/reserveren/
– Wanneer er nog plekken beschikbaar zijn, kunnen vanaf woensdag ook gemeenteleden zich aanmelden die al wel eerder aanwezig zijn geweest. Via Scipio zal hierover bericht worden.
– Op de aanmeldingspagina is te zien of en hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn.

Wanneer we in het JFC zijn, houden we rekening met de volgende aandachtspunten:

– We houden ons aan de basisregels (afstand houden, handen wassen, thuisblijven bij klachten).
– De stoelen zullen met 1,5 meter afstand tussen huisgezinnen klaargezet worden.
– Volg de aanwijzingen van de kosters op.
– Op dit moment is er geen mondkapjesplicht en is het mogelijk om mee te zingen. Wanneer dit wijzigt staat dit in de informatie die bij de bevestiging van jouw aanmelding per mail wordt verzonden.
– Er is de komende periode geen oppas of bijbelklas(zomerperiode en er zijn nog geen ruimtes beschikbaar ivmverbouwing).
– Er is (nog) geen gelegenheid om koffie te drinken.
– Het is mogelijk om gasten uit te nodigen, ook zij moeten zich aanmelden.
– Wanneer aanmelden via de website voor iemand lastig is, neem dan contact op met een gemeentelid uit je kring of ontmoetingspunt en probeer elkaar te helpen.
– Overige vragen of opmerkingen over het aanmelden kunnen gesteld worden via reserveren@ngkdeontmoeting.nl

Namens Commissie van Beheer,

Gijs Luigjes