Terug naar overzicht

Zaterdag 12 juni: De Grote Ontmoetingsdag voor de jeugd

Groot Kamp kan helaas dit jaar niet doorgaan in verband met de geldende Corona-maatregelen. Als kamp commissie willen we (ondanks corona) dit jaar niet zomaar voorbij laten gaan en is er gekeken naar andere mogelijkheden en alternatieven.

Het resultaat hiervan is een Grote Ontmoetingsdag op zaterdag 12 juni a.s. voor alle jeugdclubs (12- jaar) en alle jongerengroeigroepen (12+ jaar). Voor beide groepen is een apart programma met leuke activiteiten bedacht. Deze dag zal plaatsvinden op Zorgboerderij Klein Essen in Kootwijkerbroek. We starten om 10:00uur in de ochtend en sluiten de dag tussen 17:00 en 18:00 uur af met een lekkere snackmaaltijd.

Vanaf 12 mei a.s. kan je je (laten) opgeven via een inschrijfformulier via de website www.ngkdeontmoeting.nl. Tegen die tijd zullen we je daarvan nog eens extra op de hoogte brengen.

We hopen dat je erbij bent en dat we met elkaar op een leuke én veilige manier een mooi dag kunnen beleven!

De Kamp Commissie

Zijn er vragen / opmerkgingen of zou je graag willen helpen / meedenken?
Neem dan contact op met Annemarie Dorland (gegevens in de Scipio app)