Terug naar overzicht

Actie Nieuw Avondrust

Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben is in Nieuw Avondrust Covid19 in alle hevigheid uitgebroken. Dit doet wat met alle bewoners en hun familieleden. Daarbij doet dat ook wat met alle medewerkers waarvan al 10
maanden het uiterste wordt gevraagd en die ook al 10 maanden de flexibiliteit hebben opgebracht om de zorg voor de bewoners zo goed mogelijk vorm te geven. Op dit moment kunnen zij wel wat steun gebruiken. Wat hebben zij
nodig:

Vrijwilligers
Er zijn mensen nodig die het aan kunnen om echt de handen uit te mouwen te steken. En mensen die 1 op 1 bewoners willen helpen bij het video-bellen met de iPad of andere werkzaamheden die er nodig zijn.
Ook mensen die een zorgachtergrond hebben zijn van harte welkom, ook onder de medewerkers zijn er namelijk veel zieken en de roosters zijn nauwelijks rond te krijgen.

Een hart onder de riem
De medewerkers hebben wel een hart onder de riem nodig; we zouden ze graag iets willen geven als blijk van waardering, echter veel is er niet mogelijk in deze tijd. Daarom willen wij aan alle 350 medewerkers een pakketje met douchegel en bodylotion geven. Het mooie is als je daar een mooi pakketje van maakt met een persoonlijke boodschap of mooie tekening daarbij. Helpt u mee?

Werkwijze
Maak zoveel pakketjes als mogelijk met 1 douchegel en 1 bodylotion schrijf of teken daar een mooie persoonlijke boodschap bij voor de medewerkers van Nieuw Avondrust. Let op, we hebben 350 pakketjes nodig.

Breng de pakketjes uiterlijk vrijdag 22 januari naar Dirk & Thirza Koster, Vincent van Goghstraat 23 in Voorthuizen. De pakketjes zullen daarna bij Nieuw Avondrust worden bezorgd.

Wil je als vrijwilliger aan de slag: Neem dan contact op met Edith Waaijenberg: vrijwilligersNA@zorggroepena.nl