Terug naar overzicht

Prayer Course – Samen verdiepen in gebed

Lijkt het jou een goed idee om eens bewust te kijken naar jouw gebedsleven: wil je hierin praktische handvatten ontvangen en stappen leren zetten? Doe dan mee met de Prayer Course.

Zes weken lang gaan we voor 1½ uur met elkaar aan de slag en verdiepen we ons in gebed. We komen samen in vaste groepjes van maximaal 6 mensen bij de groepsleider thuis (in week 42, 44, 45, 46, 47 en 48). De cursus begint met een gezamenlijke start en informatieavond op woensdagavond 7 oktober. Voor het samenkomen in de kleine groep houden we rekening met een avond in de week waarop jij goed kunt.
 
Deze cursus is geschikt voor iedereen die verdieping wil ontvangen in zijn gebedsleven. Of je nu begint bij nul of al veel langer bezig bent met gebed. We kunnen zoveel van elkaar leren en voor elkaar betekenen! Als je gebed momenteel moeilijk vindt, verwarrend of zelfs saai, dan is deze cursus een mooie kans om vooruit te komen.
 
De Prayer Course is een reis door het Onze Vader. Elke bijeenkomst begint met een kort filmpje. Daarna zullen we met elkaar in gesprek gaan en bidden. Om een indruk te krijgen kun je een voorbeeldvideo of andere informatie online bekijken op www.prayercourse.nl. De onderwerpen die aan bod komen zijn: (1) Doel in gebed – Aanbidding, (2) Kracht in gebed – Vragen, (3) Standvastigheid in gebed – Voorbede, (4) Volharding in Gebed – Omgaan met teleurstellingen, (5) Perspectief in gebed – Leren Luisteren en (6) Geestelijke strijd.
 
De Prayer Course wordt dit jaar interkerkelijk gegeven in Barneveld. Iedereen is welkom! We beginnen de avonden om 20.00 uur. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Voor aanmelden en informatie kun je contact opnemen via prayercoursebarneveld@gmail.com. Het is fijn als je je voor 1 oktober aanmeldt.