Terug naar overzicht

Ontmoetingspunten met verdieping

Vanaf zaterdag 12 september starten wij met de ‘ontmoetingspunten’; initiatieven van dragers om elkaar in kleine groepen te ontmoeten. Als Kernteam Groeigroepen hebben we daarom een overzicht van alle initiatieven gemaakt en een inschrijfformulier per initiatief. Klik hier voor een overzicht van alle initiatieven op een rij en de manier hoe je kunt inschrijven.

 

De komende maanden gaan de preken in onze gemeente over ontmoetingspunten in de Bijbel – ontmoetingen tussen God, Jezus en mensen. Vanaf 6 september zullen hier de preken en bezinningsvragen worden geplaatst.

Preek over Nicodemus – Videodienst Startzondag 13 september 2020

Bezinningsvragen over Johannes 3 – Jezus ontmoet Nicodemus

Ontmoetingspunt – Preek over Genade en waarheid – 6 sept 2020

Bezinningsvragen bij preek 6 sept 2020 – Genade en Waarheid