Terug naar overzicht

Door NGK-jongeren gebouwde school nog in gebruik?

Inmiddels werken wij als NGK De Ontmoeting al enkele jaren samen met ‘Red een Kind’ via ons project ‘Ontmoet Rusizi’. Mede dankzij uw bijdrage zijn er ook in de jaarrapportage over 2019 successen te melden! In deze rapportage vindt u resultaten, ervaringen van Rwandezen én wat onze eigen jongeren bereikt hebben toen zij vorig jaar zomer naar Rusizi reisden. Voor wie bouwden onze jongeren een school in Rusizi? Wat voor resultaat heeft hun inzet opgeleverd? Welke ‘routes voor verandering’ hanteert ‘Red een Kind’? Welke ondernemingen hebben jongerengroepen in Rusizi opgezet? Welke resultaten zijn er geboekt voor gehandicapten? Op deze en vele andere vragen krijgt u antwoord in de Rusizi Jaarrapportage 2019. Klik hier voor de jaarrapportage.