Terug naar overzicht

Nieuw groeigroep materiaal

Vanwege alle veranderingen in de afgelopen tijd is het wat anders gelopen dan gepland met het laatste gedeelte van het jaarthema. Voor sommige groeigroepen blijkt dit een gemis. 

De dienst van zondag 17 mei ging over het volgen van Jezus. Het idee van de reis achter Jezus aan, samen met reisgenoten, is wellicht juist nu mooi voor de groeigroep. Daarom is deze preek met groeivragen hier te downloaden.   

Normaal gesproken houden veel groeigroepen een zomerstop als het jaarthema afgerond is. Maar gezien de huidige situatie is er wellicht behoefte om elkaar als groeigroep regelmatig te blijven ontmoeten. Daarom zal worden geïnventariseerd of er voor de komende maanden behoefte is aan een prekenserie met groeigroepmateriaal. Het thema zal zijn ‘op reis achter Jezus aan’.