Terug naar overzicht

Openluchtdienst te Voorthuizen

Voorthuizen Viert…

10 jaar Openluchtdienst te Voorthuizen

23 juni 2019 om 10.00 uur

Oranjeterrein, Roelenengweg 27

Tien jaar Openluchtdienst. Dat is wel een feestje waard. Tien jaar geleden waren het de voorgangers die de handen ineen sloegen, om voor één keer een gezamenlijke dienst te houden op één locatie in Voorthuizen. En het is niet bij een keer gebleven. De Openluchtdienst is nu al 10 jaar oud.

Dit jaar is dan ook gekozen voor een feestelijk thema: Voorthuizen Viert…. Voorthuizen Viert… 10 jaar openluchtdienst, Voorthuizen Viert … 10 jaar BijEen. Voorthuizen Viert… 10 kerken samen! Kortom voldoende te vieren. Vieren is een echt bijbels gegeven. In de Bijbel wordt veel gejuicht en gevierd. In dankbaarheid aan God die alles heeft gegeven. Die God geeft ook nu aanleiding om te vieren. Voor tijdens de dienst is gekozen voor een juichlied, psalm 100.

De dienst wordt voor een groot deel ondersteund door prachtige platen in zand, vormgegeven door zandkunstenaar Gert van de Vijver, die speciaal voor deze dienst een act heeft voorbereid. Na afloop van de dienst is er koffie met feestelijk gebak voor elke bezoeker. En zelfs dat is nog niet alles. Maar er moet ook nog wat te verrassen overblijven voor de dag zelf. Naast de dienst is er kinderwerk voor de basisschoolleerlingen en opvang voor de jongsten tot 3 jaar.

Mocht de dienst vanwege het weer moeten worden verzet, dan wordt dat tijdig gemeld via de website (www.openluchtdienstvoorthuizen.nl) en social media. Daarnaast ook nog zo snel mogelijk via de website van de plaatselijke kranten.