Terug naar overzicht

Groot aanbod van talenten voor Ontmoet Rusizi

Op 17 maart is de talentenactie voor Ontmoet Rusizi van start gegaan. Inmiddels hangen er al heel wat acties op het prikbord in de hal. Vergeet vooral niet om daar een kijkje te nemen en dankbaar gebruik te maken van al die talenten! 

Wat mensen zoals aanbieden: 5 keer de mogelijkheid om Indonesisch te eten bij Henk & Marian v.d. Velde, gerookte makreel proeven (incl. gezelligheid en ontmoeting) bij de familie Van Elten, zelfgemaakte kaarten van natuurfoto’s door Anita Neutel, gehaakte poncho’s, babymutsjes en omslagdoeken door Ineke de Boer, wild-pluk-koken bij de familie Bekebrede, (naam-)stickers op maat door Rianne de Jong, een fotoshoot door Tineke Terpsta, je examen voorbereiden met Erik Verkade… en dat is nog niet eens alles! Kijk voor het complete aanbod dus even op het prikbord in de hal.

Op deze plaats lichten we een paar acties eruit.

 

Kookboekje

Gerda Luigjes heeft samen met haar kleindochter Lieke een kookboekje gemaakt. Die verkopen ze voor €7,50. Er staan hele normale en toegankelijke gerechten, baksels en toetjes in, die iedereen kan maken. En vooral: die iedereen kan opeten 🙂

Het boekje is te bestellen bij Gerda Luigjes. De opbrengst is natuurlijk voor Ontmoet Rusizi.

Heel Barneveld “rookt”

Even voorstellen: Henk de Graaf en Maurits van Urk. Wij hebben onze roots in twee vissersdorpen en bundelen onze krachten en talenten voor Rusizi.

Wij bieden op ambachtelijke wijze warm gerookte zalmzijde aan: een heerlijke en tongstrelende delicatesse.
De zalmen worden verkocht per zijde, voor €25 per kilo.
De rookdagen worden t.z.t. bekend gemaakt.
En denkt u: een hele zijde is me wat teveel, schroom dan niet om op de rookdagen even langs te komen om een broodje zalm te halen, voor de prijs van €4.
Graag opgeven via dit mailadres: henkdegraaf1970@gmail.com (en wilt u dan ook aangeven of u naturel wilt of met pepertjes).
Met vriendelijke groeten van het rookteam,
H&M