Terug naar overzicht

Huiskamerconcert over Paastijd op zaterdag 13 april

In de 40-dagentijd leven we als christenen toe naar het Paasfeest. Traditioneel speelt muziek hierbij een grote rol. Daarom: een huiskamerconcert op zaterdagavond 13 april om 20.30 uur bij de familie Wolting.

 

Het gaat om het huiskamerconcert ‘Volk om een Vreemd Verhaal’ dat wordt gegeven door Roeland Scherf en Paul Koster, muzikanten uit Amsterdam. Hun project ‘Volk om een Vreemd Verhaal’ past mooi in de 40-dagentijd. In het project loop je met de discipelen mee door het Paasverhaal. Zij wisten of begrepen niet hoe alles zou gaan, laat staan dat ze er van uitgingen dat Jezus zou opstaan uit de dood. De teksten zijn open: er is ruimte voor geloof, ongeloof, twijfel, boosheid, overgave en hoop. In totaal zijn er 9 songs te horen: 4 voor Goede Vrijdag, 3 voor Stille Zaterdag en 2 voor Paaszondag.
De muziek is te typeren als alternatieve singer-songwriter muziek met een rauwe rand, gespeeld op akoestisch en elektrisch gitaar en/of piano. Voor iedereen die van muziek luisteren houdt. Vooraf luisteren en de teksten lezen kan op www.volkomeenvreemdverhaal.nl.
Kosten: geen! In verband met beperkte ruimte moet je wel een kaartje reserveren (vol=vol). Dit kan via email: vvvngkdeontmoeting@gmail.com. Tijdens de avond kun je vrijwillig een bijdrage geven voor het Rusizi project!