Terug naar overzicht

Voorthuizense diensten tijdelijk in kerkcentrum Odulf

Het kerkgebouw van NGK De Ontmoeting aan de Hoofdstraat 202 in Voorthuizen wordt vanaf maandag 25 maart tot en met 31 mei dit jaar verbouwd.

 
Dat betekent dat de zondagse diensten van die locatie vanaf 31 maart tijdelijk plaats hebben in Kerkcentrum Odulf aan de Budkestraat 26 in Voorthuizen.
Dat meldt de Commissie van Beheer van NGK De Ontmoeting. Het gaat om alle zondagse diensten, zowel ’s ochtends (Kerk aan het Plein) als ’s avonds (NGK De Ontmoeting).

Om overlast voor de buurt te beperken verzoekt de commissie u zoveel mogelijk met de fiets naar de tijdelijke locatie te komen. Mocht u met de auto arriveren, parkeer dan uw voertuig bij sporthal “De Voorde” aan de Jan de Jagerweg 50.

Verder zijn de combo’s gedurende tien weken haar vaste oefenstek kwijt door de verbouwing. Een vervangende locatie is inmiddels gevonden.

Het kerkgebouw wordt van binnen in een modernere jas gestoken. Wie wil bijdragen kan een gift overmaken op NL33 INGB 0000 948280 t.n.v. Nederlands Gereformeerde Kerk o.v.v. ‘verbouw kerkgebouw Voorthuizen’.

Het is de bedoeling dat ook vanuit Odulf de diensten online worden uitgezonden, onze technici werken er op dit moment aan om dat te regelen.

Kerkelijk centrum Odulf is tijdelijk het onderkomen voor de diensten van NGK De Ontmoeting en Kerk aan het Plein.

Laat een reactie achter