Terug naar overzicht

Kerst 2018 over ‘Jezus, de levende Hoop’

Kerst 2018 staat voor de deur. Dat betekent dat er extra diensten zijn. Onderstaand een overzicht. Welkom!

  • Kerstavonddienst maandag 24 december
    ‘Is het werkelijk waar?’ is het thema van de Kerstavonddienst op maandag 24 december om 20.30 uur in de Gereformeerde Kerk in Voorthuizen. De dienst wordt georganiseerd door vijf Voorthuizense kerken en wordt muzikaal begeleid door de jeugdleden van Crescendo, band Together en onze Jurriena Dijkema. Voorafgaand aan de dienst wordt er warme chocolademelk geschonken en kun je genieten van kerstbrood.
  •  

  • 1e Kerstdag, dinsdag 25 december
    De gezinsdienst van Eerste Kerstdag gaat over ‘Jezus, de levende Hoop’. We beginnen om 09.30 uur in de aula van het Johannes Fontanus College aan de Wethouder Rebellaan 135 in Barneveld. Iedereen (alle leeftijden) is van harte welkom! Ook de kinderen uit bijbelklas 1 en 2 zijn het eerste gedeelte in de dienst. Er is oppas voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Tijdens de dienst zullen er verschillende hoopvolle bijdragen van gemeenteleden te zien zijn, variërend in de leeftijd van 4-77 jaar. Heb je afgelopen weken gezien wie de adventskaarsen aanstaken? Je ziet hen op een speciale manier terug tijdens deze dienst. Geniet daarnaast ook van het speciaal voor deze gelegenheid opgerichte kinderkoor. Na de dienst ligt er voor ieder kind van 0-12 jaar weer een boek klaar én is er ruimte om elkaar onder het genot van koffie of thee te ontmoeten.