Terug naar overzicht

Licht aan de voet van het kruis – Eeuwigheidszondag 25 november

Tijdens Eeuwigheidszondag – zondag 25 november – stonden we stil bij gemeenteleden die ons dit jaar zijn ontvallen. We noemden hun namen: Joaz Hendrix, Annerieke Mul, Ineke van Oostveen, Freek Peelen en Leny van Meerveld.

 

Familieleden staken ter nagedachtenis een kaars aan bij de voet van het kruis. Ds. Henk van der Velde stond in zijn preek vooral stil bij Psalm 16:11: ‘Voor altijd een lieflijke plek in Uw nabijheid’. Luister de preek hier terug of lees hem hier. Na de preek kon iedereen die een ontvallen geliefde wilde herdenken een bloem plaatsen in een vaas. Of een gebed opschrijven en bij het kruis leggen. Die gebeden werden later gebeden door het gebedsteam van NGK De Ontmoeting. Bekijk hieronder enkele foto’s van de herdenking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit lied zongen we tijdens het aansteken van de kaarsen en het leggen van de bloemen:

Laat een reactie achter