Terug naar overzicht

Koninklijke onderscheiding voor Ineke de Boer

Ons gemeentelid Ineke de Boer is afgelopen vrijdag 28 september voor haar werk in het hospice koninklijk onderscheiden door burgemeester Gerard Renkema van Nijkerk.

 
Ineke (70), die woont Nijkerk, werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en kreeg de daarbij behorende versierselen opgesteld. Ze was sinds 1993 als vrijwillig coördinator betrokken bij de oprichting van Hospice Arkemheen, later omgedoopt tot Hospice Nijkerk e.o. Ze heeft er altijd als vrijwilliger gewerkt. Sinds december 2008 is ze actief als zorg-vrijwilliger en slaapwacht.

Naast dit vrijwilligerswerk, kreeg ze het lintje ook voor verricht vrijwilligerswerk binnen onze gemeente, organist bij een zanggroep van Amaris Arkemheen en als medewerkster op de kledingafdeling van de Dorcas Winkel in Nijkerk. (Foto via Facebook Ad de Boer)

Reacties

  1. 07/10/18 - 13:04
    Kees Korevaar:

    Ineke: van harte!!!!


  2. 16/10/18 - 12:19
    Fred de Vries:

    Lieve Ineke, nu zag ik het pas. Maar wat zijn een paar weken in vergelijking met 25 jaar! Wat mooi, dat je dat allemaal hebt kunnen en mogen doen, en….gedaan hebt. Heel hartelijk gefeliciteerd met dit blijk van waardering en Gods zegen gewenst voor je en jullie verdere leven!


Laat een reactie achter