Terug naar overzicht

Nieuwe acties voor project Ontmoet Rusizi

Onlangs ontvingen alle gemeenteleden van NGK De Ontmoeting een boekje voor donateurs voor het project Ontmoet Rusizi. U leest alles over dit project op de centrale Rusizi-webpagina. Er staat intussen weer van alles op stapel: van sponsorzwemmen tot Talentenactie.

 

Heeft u het donateursboekje niet meegenomen? De boekjes liggen zondag weer met naamstickers erop in de hal. In het boekje staat informatie over tien jonge ambassadeurs van ons hulpproject in Rwanda.
Via de nieuwsbrief (ook te vinden op de Rusizi-pagina) wordt u geregeld bijgepraat.

Het sponsorzwemmen voor Ontmoet Rusizi is verzet naar 29 oktober. ‘Wij dagen alle gemeenteleden, van jong tot oud, uit om sponsors te werven en zoveel mogelijk rondes te zwemmen en glijden!’, aldus Erik Verkade namens de organisatie. Informatie over starttijd e.d. volgt z.s.m. via deze site.

Binnenkort start ook weer een sponsoractie via de Talentenactie. Houd de website in de gaten.

Laat een reactie achter