Terug naar overzicht

Bloembollenactie voor Ontmoet Rusizi

Na het enorme succes van de wc-papieractie van vorig jaar, met een opbrengst van ruim 3500 euro, wordt er dit jaar een bloembollenactie gehouden voor Ontmoet Rusizi. We hopen dat jullie allemaal zullen helpen bij het verkopen van lente- en zomerbollen.

 

Hoe gaat de bollenverkoop in z’n werk?

Afgelopen zondag zijn er folders met de 19 verschillende producten en bestellijsten uitgedeeld. Mocht u afgelopen zondag niet aanwezig zijn geweest, dan kunt u komende zondag alsnog een folder en een bestellijst bij de tafel van Ontmoet Rusizi meenemen. U kunt de bestellijst ook hier downloaden.

 

Wij hopen dat veel gemeenteleden zich willen inzetten om in hun naaste omgeving bollen te verkopen! Graag de bestellingen uiterlijk zondag 23 april doorgeven aan Erik Verkade. Dit kan op drie manieren:

  1. Lever het formulier in bij de tafel van Ontmoet Rusizi;
  2. Mail een foto van het formulier;
  3. Vul het exceldocument in en mail dit.

Op 24 april wordt de bestelling gedaan bij Baltus, er kan dan niets meer worden toegevoegd aan de bestelling. Op 6 en 7 mei bezorgen de verkopers de bollen zelf bij hun klanten. Uiterlijk 9 mei moet al het geld binnen zijn op de rekening van Ontmoet Rusizi (rekeningnummer NL15 RABO 0309 8244 78) , zodat wij de leverancier kunnen betalen.

 

Huis-aan-huisverkoop

Naast de bollenverkoopactie die hierboven wordt beschreven, hopen wij op zaterdag 22 april met een grote groep gemeenteleden huis-aan-huis bloembollen te gaan verkopen. Hiervoor kunt u zich uiterlijk 19 april via e-mail bij Erik aanmelden. Geef in de mail aan of u ’s ochtends, ’s middags of de hele dag wilt helpen. U hoort vervolgens waar en hoe laat u wordt verwacht.

 

Belangrijke data van deze twee verkoopacties op een rij

16 april: Gemeenteleden kunnen nog folders en bestellijsten meenemen uit de kerk.

22 april: Huis-aan-huisverkoop.

23 april: Uiterlijke inleverdatum van de bestellijsten.

24 april: Definitieve bestelling wordt doorgegeven aan bloembollenbedrijf Baltus.

6/7 mei: Bestellingen bezorgen.

9 mei: Uiterlijke datum om het geld over te maken op de rekening van Ontmoet Rusizi.

 

We hopen dat jullie enthousiast zullen deelnemen!

 

Meer informatie over het doel van de bloembollenactie kun je vinden onder Project ‘Ontmoet Rusizi’. Onlangs is er weer een nieuwsbrief verschenen met nieuws over dit project, klik hier om deze te lezen.