Terug naar overzicht

Tweede avond In His Presence: ‘God was erbij’

‘In His Presence’ beleefde zondagavond 20 november zijn tweede editie aan de Verbindingsweg 26 in Voorthuizen. Opnieuw werd de ruimte gevuld met zang, rust, stilte, gebed en bemoedigingen die bezoekers deelden.

 

De tweede avond trok ruim vijftig belangstellenden, tien meer dan de eerste avond. ‘We zijn als organiserend team ontzettend dankbaar’, meldt commissielid Bianca Hendriksen. ‘We mochten ervaren dat God erbij was en is. Dank als jij erbij was en we hopen dat je bemoedigd thuis mocht komen.’

 

Stil,
Mijn ziel wees stil,
En wees niet bang,
Voor de onzekerheid van morgen.
God,
Omgeeft je steeds
Hij is erbij
In je beproevingen en zorgen.
God,
U bent mijn God,
En ik vertrouw op U
En zal niet wankelen.
Vredevorst vernieuw
Een vaste Geest binnenin mij,
Die rust in U alleen.

 

‘Weten jullie dat er een virtuele Lounge is met een fijne playlist om even lekker wat muziek te luisteren? En dat daar ook ruimte is om eens wat te delen, met of zonder naam. Voel je vrij om je hart te laten spreken. Stuur je liever eens een mailtje? Ook dat kan hier. We staan voor je klaar!’

 

De volgende avond is op 18 december. Vanaf 19.45 uur ben je welkom.