Terug naar overzicht

Laatste 10 dagen Talentenactie

Nog tien dagen te gaan voor de Talentenactie. Deze actie, die onze gemeente voert voor het hulpproject Ontmoet Rusizi, loopt tot 27 november. Kijk daarom nu op het Talentenplein om te kijken of er nog iets voor je bij zit!

 

schilderij-de-vluchteling

Dit schilderij, genaamd ‘De Vluchteling’, is ter beschikking gesteld door kunstenaar Leo Rakhorst. Je kunt er nog op bieden tot zaterdag 19 november. Mail je bod vanaf 500 euro naar rusizi@ngkdeontmoeting.nl.

 

Naast dit schilderij worden er nog boeken, kaarten, koffie, schoonmaakdoekjes en -sponsjes, Donald Duck pockets, een poncho en een deken aangeboden. Dus sla nog snel even wat in voor de feestdagen. En vergeet niet om je strijkgoed naar Strijkservice Geurts te brengen!

 

Hoe de acties werken lees je op het Talentenplein.