Terug naar overzicht

The Lounge

Even een plek van stilte, tot jezelf en God komen en eens een lied of een tekst tot in je diepste vezels laten doordringen.

 

Dat kan hier in The Lounge van het initiatief In His Presence dat binnen NGK De Ontmoeting is begonnen. Kom geregeld terug voor nieuwe inspiratie!

 

De actuele playlist van In His Presence luister/kijk je hieronder:

Reacties

 1. 30/10/16 - 17:53
  Christel van Lunsen:

  Vanmorgen tijdens de dienst zei ds. Reinier Drop dat het allerhoogste wat je kunt bereiken is ‘echt ervaren; ik ben een kind van God’. Dit naar aanleiding van o.a. Matt 11:28 ‘Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn’! Daar kan ik de week mee in! 🙂


 2. 06/11/16 - 18:23
  Anoniem:

  Wat was het mooi de eerste In His Presence avond! Wat gaaf dat jullie dit organiseren! Heel bijzonder! Echt een moment om tot rust te komen en met God in contact te zijn, een heel uur lang… zo mooi! Hopelijk komen er nog heel veel avonden! Heel veel zegen gewenst allemaal!


 3. 12/12/16 - 23:03
  Anoniem:

  Afgelopen zondag weer een bijzondere avond gehad! Echt een plek om in stilte en aanbidding tot rust te komen en tot God. Ik merk zelfs dat ik behoefte heb aan meerdere In His Presence avonden in de maand. Heel fijn dat dit georganiseerd wordt.


 4. 06/01/17 - 20:59
  Bericht van een IHP-bezoeker:

  De afgelopen dagen zat ik wat te lezen in het boek “Woestijnvaders, inspiratie voor nu”

  Daarin las ik iets dat prachtig past bij jullie mooie initiatief in onze gemeente en daarom wil ik het graag met je delen:

  Zitten en kijken
  Een verhaal waarin ontmoeten wordt gecombineerd met ont-moeten, en het niet-praten wordt verbonden met contact maken, komt van de monnik Kallistos Ware:
  “Er was eens een oude man die de gewoonte had uren in de kerk door te brengen. Op een gegeven moment vroegen zijn vrienden hem wat hij daar al die tijd aan het doen was. ” Ik ben aan het bidden” antwoordde hij. “O” , zeiden zijn vrienden, ” dan heb je vast heel veel aan God te vragen!” Enigszins verbaasd zei de oude man: “Ik vraag God helemaal niets”.
  “Maar wat doe je daar dan al die tijd?”, vroegen zij.
  Hij antwoordde: “Ik zit en kijk naar God en God zit en kijkt naar mij”.

  Ik wens jou, jullie als team en alle deelnemers veel zit-en-kijk momenten toe in het nieuwe jaar!


Laat een reactie achter