Terug naar overzicht

In His Presence: rust zoeken bij God

Ken je dat? Druk, druk, druk, geen tijd, schietgebedje voor het slapen gaan. Bijbellezen, bidden, het is zo vaak éénrichtingsverkeer? Met het initiatief ‘In His Presence’ wil een aantal leden van NGK De Ontmoeting die ontwikkeling proberen te keren.

,,Een verlanglijstje droppen bij God. We doen het allemaal soms of misschien wel heel vaak”, schrijft de organisatie, die bestaat uit Erik Terpstra, Christel van Lunsen, Anko Scholtens en Bianca Hendriksen. ,,Natuurlijk willen we niet dat het zo gaat, maar we vervallen zo snel weer in onze gewoontes en dagelijkse beslommeringen. Met In His Presence willen we bewust tijd vrij maken voor rust om in aanwezigheid van God te komen. Een uurtje stil worden, zingen, bidden en luisteren. Een stukje bemoediging.” De opzet van de avond zal vooral muzikaal zijn. Er is rustige muziek om naar te luisteren, waarbij je kunt mee neuriën of zingen. Voor vragen/opmerkingen: zoek gerust contact met één van de commissieleden.

De organisatie gaat weliswaar uit vanuit onze gemeente, maar voel je vrij om anderen mee te nemen.

 

Laat een reactie achter