Terug naar overzicht

Jongerengroeigroep voor 12 t/m 18-jarigen

Tieners van 12 tot en met 18 jaar kunnen in NGK De Ontmoeting deelnemen aan een jongerengroeigroep. Dit succesvolle initiatief startte na de zomervakantie in seizoen 2015-2016, de planning wordt jaarlijks in de zomer gemaakt. Meld je vast aan!

De jongerengroeigroep is feitelijk een variant op de bestaande groeigroepen in onze gemeente. In kleine groepen praten de tieners geregeld door over wat het geloof voor hen betekent. Dit gebeurt in de setting van een huiskamer. Er kan dan ook gezellig worden bijgekletst.

Een jongerengroeigroep in het kort:

  • Voor iedereen op het voortgezet onderwijs t/m 18 jaar
  • Samen met jongeren uit jouw schooljaar
  • 8 tot 10 jongeren en 2 mentoren
  • Ontmoeting, leren en gezelligheid
  • Bij een mentor thuis, dus niet in De Koppeling
  • 2 x per 3 weken, 5 kwartier of iets langer als je dat samen afspreekt
  • Op maandag of dinsdag om 19.00 uur

Mail voor praktische vragen en/of aanmelden naar jgg@ngkdeontmoeting.nl. Vermeld bij aanmelding (doorgaans voor 1 juli insturen): je voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mailadres. Meld in welk schooljaar je na de zomer zit en welke dag jouw voorkeur heeft: maandag of dinsdag en/of welke dag je echt niet kunt. Geef ook aan met welke vriend of vriendin je samen in een jongerengroeigroep wilt (1 opgeven). Tot slot horen we graag nog bijzonderheden die we moeten weten voor we jaarlijks een indeling maken.

jongerenvp