Terug naar overzicht

Baby/dreumesgroep (oppas 0 en 1 jaar)

Elke zondag tijdens de morgendienst is er een baby- en dreumesoppasteam aanwezig in het Johannes Fontanus College, meestal in lokaal 041. Vraag gerust even de weg bij de gastheer/-vrouw bij de ingang van de kerk als u te gast bent.

 

babygroep

De allerkleinsten kunnen in het lokaal slapen in de kinderwagen, spelen op een speelkleed, boekjes bekijken, worden voorgelezen en naar muziek luisteren. De kinderen worden meestal opgevangen door vier vrijwilligers. Kinderwagens en buggies mogen mee worden genomen in het lokaal.

 

Drinken, koekjes, fruithapjes en dergelijke kunt u meenemen, dan geven wij dat aan de kinderen. Wel graag even de naam van het kind op de beker en tas zetten. Als uw kind een allergie heeft dan hoort de oppas dat graag van tevoren.

 

We hopen een gezellige tijd te hebben met de kinderen en ouders zo de mogelijkheid te bieden om de kerkdienst bij te wonen.
U mag altijd even komen kijken. En natuurlijk zijn ook baby’s en dreumessen van onze gasten van harte welkom!