Terug naar overzicht

Loop mee in de Stille Tocht op Goede Vrijdag

Met Goede Vrijdag maken we als gemeente dit jaar letterlijk een korte Stille Tocht. Op deze manier staan we extra stil bij de betekenis van het indrukwekkende lijden van de Heer Jezus.

 
We beginnen met een korte bijeenkomst in ons kerkgebouw in Voorthuizen aan de Hoofdstraat om 19.30 uur. Vanaf 20.15 uur lopen we vanaf daar een Stille Tocht naar een terrein waar die avond een kruis zal staan. Daar willen we letterlijk ‘ stilstaan bij het kruis’ .Vanaf daar keren we na een kort plechtig moment weer ieder ons weegs.

De tocht is niet lang – ongeveer een kilometer – maar we kunnen ons voorstellen dat er enkelen onder u zijn die dit niet kunnen lopen. Voor hen is er de mogelijkheid er heen gereden te worden. Opgeven kan bij Erik Terpstra.