Terug naar overzicht

Geboren: Sten Schipper

En weer is onze gemeente een nieuw gemeentelid rijker. We begroeten Sten Schipper, zoon van Mark en Veronique, geboren op donderdag 12 september 2013. Met hem en zijn moeder gaat alles goed, laat Mark weten. Op de foto staat Sten met zijn grote broers Luuk en Thom.

 

Reacties

 1. 23/09/13 - 09:02
  Henk van der Velde:

  Dag Mark en Veronique,
  Van harte gelukgewenst met Sten.
  Nog even doorgaan en julllie hebben een half voetbalteam!
  Zegen,
  Henk en Marian van der Velde


 2. 27/09/13 - 15:57
  Ton Schipper:

  Hoi Mark en Veronique,
  op google keek ik of mijn zoon nog steeds de enige ter wereld was met de naam Sten Schipper en ontdekte dat er inmiddels een tweede van bestaat, jullie zoon. Ik wens hem net zo’n geweldig, succesvol en bruisend leven als mijn zoon Sten, die inmiddels 28 jaar is.
  gr Ton Schipper


Laat een reactie achter