Terug naar overzicht

Gemeenteproject Hart voor mensen ‘scheurt’ vooruit

Het team van gemeenteproject ‘Hart voor mensen’ heeft een scheurkalender ontwikkeld die aanstaande zondag 6 januari in de kerk wordt uitgereikt aan belangstellenden. Per huishouden is een exemplaar beschikbaar. Ook gasten, studenten en gemeenteleden die elders verblijven kunnen rekenen op een exemplaar.

   

 
Op de kalender staan prikkelende teksten, spreuken of vragen te staan voor elke dag tijdens het project. Om er alvast in te komen, begint de kalender zondag gelijk al, terwijl het zes weken durende project pas 20 januari officieel start.
 

Vanaf zondag 6 januari zijn ook de project(dag)boeken ‘Een hart voor mensen’ beschikbaar in de hal van de kerk (kosten: 10 euro, betalen kan via een machtiging).  

Verdiepende (studie)materialen voor jong en oud zullen komende weken hier te downloaden zijn (vraag wel even van tevoren een wachtwoord aan). Nu al is daar het werkboek voor groeigroepen beschikbaar.
 
Intussen is ook een creatief team gevormd van gemeenteleden dat actief gaat meedenken met de predikanten over onder meer verbeelding van het wekelijks nieuw te introduceren deelthema straks.
 
In ‘Hart voor mensen – liefhebben als Jezus’, zoals de volledige titel van het project is, gaat de gemeente intensief op zoek naar de betekenis van Jezus’ liefde voor mensen. ‘Wat kunnen wij daarvan leren en toepassen op onze dagelijkse relatie?’, aldus het projectteam. De zoektocht heeft plaats in de kerkdiensten vanaf zondag 20 januari tot en met en zondag 10 maart, thuis en in wekelijkse bijeenkomsten in kleine gesprekskringen (groeigroepen). Voor kinderen en jongeren zijn er aparte programma’s. 

 

Laat een reactie achter