Terug naar overzicht

Oefenruimte gezocht voor de combo’s

In verband met de verbouwing van het kerkgebouw in Voorthuizen, zijn de combo’s opzoek naar een nieuwe oefenruimte. Voor elke dienst wordt er flink geoefend, om op zondag de gemeente zo goed mogelijk te begeleiden. Heel graag zouden de combo’s voor de komende tijd een ‘eigen’ ruimte gebruiken om te oefenen. Idealiter zouden alle geluidsspullen opgesteld kunnen blijven staan en is er geen probleem met geluidsoverlast. Er zijn meerdere combo’s met verschillende oefendagen.

Dat zijn heel wat wensen natuurlijk, vandaar ook deze oproep. Graag komen we in contact met mensen die zelf een ruimte beschikbaar hebben of een gouden tip hebben. Neem dan contact op met Mark Luigjes of stuur een mail naar communicatie@ngkdeontmoeting.nl

Bedankt!