Terug naar overzicht

Kerk aan het Plein zoekt hulp

NGK De Ontmoeting en GKV De Burcht houden als vanaf 8 juli 2018 weer elke zondag om 10.00 uur gezamenlijke diensten in ons kerkgebouw aan de Hoofdstraat 202 in Voorthuizen, dit alles onder het label ‘Kerk aan het Plein’.

 
De diensten zijn alleen in de ochtend. Er is dan ook een speciaal programma voor de kinderen van 0 jaar tot en met de kinderen in groep 4. Het thema voor de kinderen deze zomer is “Op reis”. Het kinderwerk heeft plaats in het gebouw van muziekvereniging Crescendo, schuin tegenover de kerk, aan de andere kant van het plein.

Om de diensten en het kinderwerk te kunnen laten slagen, zijn er helpers nodig voor de verschillende praktische zaken, zoals: kosters, bediening van de beamer, kinderwerkers, mensen die bloemen willen verzorgen, koffieschenkers, muzikanten, enz. Daarnaast is er behoefte aan kinderspeelgoed.

Zou je ergens mee kunnen of willen helpen of heb je kinderspeelgoed voor ons neem dan contact op met Dirk of Thirza Koster in Voorthuizen.