Terug naar overzicht

Startweekend op 7, 8 en 9 september

Het Startweekend 2018/2019, waarin we aftrappen voor een nieuw kerkelijk seizoen, is dit jaar op 7, 8 en 9 september. Tip: noteer deze data vast!

 

Alle voorbereidingen zijn weer in volle gang. Zo trappen de mannen op vrijdag 7 september af met een lange zwerftocht. En is intussen ook al bekend dat de meeste programmaonderdelen op zaterdag en zondag of rond camping Het Beloofde Land zijn. Dat belooft wat!

Voor iedereen is er die middag/avond een programma. ‘We hebben een grote ruimte ter beschikking voor het eten, een speeltuin voor de kleinste kids, een huiskamer voor workshops, midgetgolf: genoeg te doen voor iedereen dus!’, meldt Johanneke Smits namens de commissie die de startdagen organiseert.

Workshops

‘We hebben de afgelopen twee jaar al veel leuke workshops gehad. Ook dit jaar willen we weer een aantal workshops organiseren. Graag willen we daarvoor input van gemeenteleden krijgen. Heeft u een leuke idee? Of een wens voor een workshop? We horen het graag zo snel mogelijk. De komende weken willen we het workshopprogramma namelijk verder invullen.’ Aanmelden kan hier.

Komende weken volgt meer informatie.