Terug naar overzicht

Afsluiting In His Presence: In Gods aanwezigheid onder een open hemel

Afgelopen zondag 17 juni was de laatste editie van In His Presence van dit seizoen, waarin het draait om even stil te worden en te luisteren naar God.

De avond startte op een bijzondere manier in ‘Het Paradijs’ (natuurgebied Klein Bylaer) met kunstwerken van Otto de Bruijne. Het was een vierluik waarin de relatie tussen mensen en God centraal stond. Het ging over leren, dienen, ontmoeten en gebed. Verbinding met God en met elkaar onder een open hemel.
Binnen kreeg de avond een vervolg met samen zingen, luisteren en bidden, het gebruikelijke concept van In His Presence. Muzikale begeleiding was van Robert Jan Zuidam. Vanaf de derde zondag in september zijn er weer maandelijkse In His Presence-bijeenkomsten. Nieuwsgierig? Je bent welkom zoals je bent. Onderstaand enkele foto’s die van de organisatie van In His Presence ontvingen.