Terug naar overzicht

New Wine Zomerconferentie sluit aan op gemeenteproject

Al vakantieplannen aan het smeden? Dan is de New Wine Zomerconferentie misschien wat voor jou! Het thema ‘Proef het Koninkrijk’ sluit uitstekend aan op het gemeenteproject dat vanaf 11 februari in onze gemeente gehouden wordt.

 

De conferentie trekt al jaren een steeds wisselend gezelschap vanuit onze gemeente. Een week lang trekken we met elkaar op, kamperen samen op een groot veld en delen onze (geloofs)ervaringen. Dat klinkt misschien als ‘o help, dan moeten we van alles’, maar dat is niet zo. Vraag het gerust aan (eerdere) deelnemers! Via communicatie@ngkdeontmoeting.nl kunnen we je zo in een waslijst aan namen bieden.

De New Wine Zomerconferentie biedt een uitgebreid programma voor volwassenen met vieringen, workshops en ontspanning. En ook kinderen en jong-volwassenen mogen rekenen op een eigen programma.

Na jaren in de Flevopolder te hebben gebivakkeerd wordt de conferentie dit jaar van 21 tot en met 27 juli voor het eerst op Landgoed Velder in Liempde gehouden. Sommigen zullen het terrein nog wel herinneren als de locatie van het voormalige Flevo Totaal Festival.

Op de website van de conferentie vindt je alle informatie over aanmelden. Let op, er is dit jaar maar een vroegboekkorting-moment en dat verloopt al op 1 maart a.s. Dus als je plannen hebt, maak ze snel concreet!

In onze gemeente is een WhatsAppgroep voor New Winegangers actief waarin we praktische en inhoudelijke informatie uitwisselen. Ga je mee dit jaar, meld je dan ook daar even bij aan via communicatie@ngkdeontmoeting.nl.

Waarom gaan mensen naar de New Wine Zomerconferentie? Bekijk het onderstaande filmpje …

Wat zoek je op #NWZC17? from New Wine Nederland on Vimeo.

 

 

Laat een reactie achter