Terug naar overzicht

NGK De Ontmoeting viert Kerst in twee speciale ochtenddiensten

NGK De Ontmoeting viert Kerst in twee ochtenddiensten.

 
Voor jongeren tussen 12 en 20 jaar is in een aula van het JFC in Barneveld een speciale kerstviering op Eerste Kerstdag. In deze bijeenkomst met het thema ‘Come together’ vieren we dat God dichtbij is gekomen. De dresscode is ‘feestelijk’.

Tegelijkertijd organiseert NGK De Ontmoeting in de andere aula van het JFC nóg een kerstdienst. Deze dienst voor volwassenen en kinderen staat in het teken van ‘Licht’: Jezus die als Licht van de wereld gekomen is. Dat thema wordt met name voor de kinderen van de basisschool op een bijzondere manier uitgelicht.

Na de diensten is iedereen van harte welkom om een kop koffie, thee of limonade met iets lekkers te komen drinken en eten.
De diensten vinden plaats in de aula’s van het Johannes Fontanus College op maandag 25 december om 9.30 uur. Adres: Wethouder Rebellaan 135 in Barneveld.