Terug naar overzicht

Oproep: inzameling boeken voor Hulp aan Elkaar

Met kerst krijgen alle kinderen in onze gemeente een boek cadeau. Dat is natuurlijk ontzettend leuk, en om het nog leuker te maken, kan je deze Kerst ook iemand anders blij maken met een boek!

Heb jij boeken in je kast staan die je niet meer leest, omdat je er te oud voor bent bijvoorbeeld? En zien ze er nog mooi uit? Dan kan je ze op zondag 3 en 10 december inleveren in de hal van de kerk! Wij gaan met jullie boeken een mooie boekenkast vullen die bij Hulp aan Elkaar komt te staan. Op die manier hopen we nog meer kinderen blij te maken!

Hulp aan Elkaar is nog op zoek naar een boekenkast van bescheiden formaat. Mocht iemand een kast overhebben en deze willen doneren, dan horen wij het graag, mail even naar kerstboeken@ngkdeontmoeting.nl