Terug naar overzicht

In His Presence in de Barneveldse Krant

Het vorig jaar gelanceerde initiatief In His Presence van NGK De Ontmoeting haalde onlangs de Barneveldse Krant. Mede-initiatiefnemers Bianca Hendriksen en Christel van Lunsen gaven een interview over ‘rusten, luisteren, zingen en bidden’.

 

,,In het begin vond ik het ongemakkelijk”, zegt Christel van Lunsen. ,,De eerste vijf minuten stilte zijn onwennig”, beaamt Bianca Hendriksen. Tijdens het uurtje ‘In His
Presence’ proberen de aanwezigen terug te schakelen en in dat moment God te ervaren. De activiteit is een initiatief van NGK De Ontmoeting in Barneveld.  >> Met toestemming van de krant is het volledige artikel hier te lezen.

De volgende bijeenkomst van In His Presence is op zondagavond 19 november. Tijd: 19.45 uur inloop met koffie en thee. Start is om 20.00 uur, einde rond 21.00 uur. Locatie: Boerderij ‘t Paradijs, Bielderweg 1, Barneveld.