Terug naar overzicht

NGK De Ontmoeting herdenkt overledenen met bloemengroet

Tijdens de laatste zondag van het kerkelijk jaar stond NGK De Ontmoeting zondagmorgen stil bij de overledenen.

 

Afgelopen jaar overleden vijf leden: zr. Dikkie van Dijk-Bakker, br. Aad Erkelens, zr. Roelie Visscher-Mulderij, zr. Martje Amoraal-Compaan en zr. Ineke Berg-Bottelier. Voor elk van hen werd een kaars ontstoken in het schijnsel van de Paaskaars. Tijdens de herdenking was er gelegenheid om bloemen in een vaas te zetten. Ds. Henk van der Velde hield een preek naar aanleiding van Psalm 23:4. Het thema was: ‘Ik vrees geen kwaad’. De dienst is hier terug te luisteren. Bekijk een beeldverslag hieronder.

 

Reacties

  1. 27/11/17 - 14:06
    Ina Oosterhof:

    Net de dienst geluisterd…. mooi, bemoedigend. Wat mooi trouwens al die verschillende bloemen! Waar gaan de bloemen heen na de dienst?


Laat een reactie achter