Terug naar overzicht

Gratis Adventsboekje

Vanaf zondag 3 december gaat de adventstijd in. Advent biedt een rustpunt in alle drukte.

 

Met het bijbelleesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap sta je elke dag even stil bij de Bijbel en de boodschap van hoop en verwachting die daarin doorklinkt. We lezen de Bijbel en leven zo bewust toe naar Kerst: het feest van de komst van Jezus, het licht van de wereld. Het leesrooster is gemaakt met teksten uit de Nieuwe Bijbelvertaling en bevat voor iedere dag een bijbeltekst, uitleg en vraag om over na te denken.

Het boekje is gratis te bestellen, klik hier

Ontvang je het leesrooster liever per e-mail? Meld je dan hier aan voor het digitale leesrooster en ontvang vanaf 3 december iedere ochtend de bijbeltekst, uitleg en vraag om over na te denken in je mailbox.

Hopelijk verlicht de Bijbel jouw decembermaand!