Terug naar overzicht

Alphacursus Voorthuizen vanaf januari 2018

Is er meer? Ontdek het zelf!

Bij de Alpha-cursus komt de vraag ‘Is er meer?’ aan bod. Die vraag komt niet uit de lucht vallen. Het is een levensvraag waar iedereen wel eens over nadenkt. Over die vraag (en nog een paar meer) gaat de Alpha-cursus, een interactieve cursus om kennis te maken met het christelijke geloof.

De Alpha-cursus geeft in dertien weken tijd, een heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof.

De cursus is een mix van samen eten, zingen, luisteren naar een ‘praatje’, samen een kopje koffie of thee drinken en doorpraten over het thema in een ongedwongen, ontspannen sfeer.

De opzet van Alpha heeft een sterk relationeel karakter, wat gestimuleerd wordt door samen te eten en in gesprek te gaan.

Op de Alpha-cursus kun je je vragen kwijt, praat je er met anderen over en ontmoet je nieuwe mensen. Mensen die ook kennis maken met het christelijk geloof, of die pas christen zijn.  Mensen die opnieuw nadenken over geloven of die het gevoel hebben het geloof te zijn kwijtgeraakt.

 

Start op 11 en 16 januari 2018

Geïnteresseerden zijn welkom op één van de cursussen, die in de winter van 2017 worden gegeven in Voorthuizen. Daarbij is de keuze tussen een Alpha-cursus, georganiseerd door de drie Gereformeerde kerken op dinsdagavond vanaf 16 januari in de Gereformeerde Kerk, of georganiseerd door de Hervormde Gemeente op donderdagavond vanaf 11 januari in Bethabara.

Opgeven, of meer informatie? Neem dan contact op met:

Voor de dinsdagavond: Henk van der Velde, henkvdvelde1@gmail.com

Of voor de donderdagavond: Wim van der Vegte, 0342-470755, jwvdvegte@solcon.nl

Of kijk even op: www.alphacursusvoorthuizen.nl