Terug naar overzicht

Hé jeugdwerker, hoe vertel jij je verhaal?

Welke rol speelt het geloof in het leven van jou als leider van de Bijbelklas? Of als teamlid van de Schatgravers? Of als…

 

De Kinderraad van NGK De Ontmoeting houdt op maandagavond 20 november in ons activiteitengebouw De Koppeling een toerustingsavond over de rol van leiders. Hoe sta jij voor de groep? Op welke manier speelt je geloof daarin een rol? Daarover willen we nadenken met elkaar. 

Ds. Dick Westerneng, bekend van de Vertel het Maar-methode die we in de bijbelklassen en clubs dit seizoen gebruiken, zal hierover het gesprek aangaan. Hoewel de avond in eerste instantie bedoeld is voor alle kinder- en jeugdwerkers zijn overige belangstellenden ook van harte welkom.

Vanaf 19.15 uur staan koffie en thee klaar aan de Wencopperweg 18 in Barneveld. We beginnen om 19.30 uur. De avond duurt tot maximaal 22.00 uur. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden niet verplicht, maar wel fijn.

Mail je reactie naar kinderraad@ngkdeontmoeting.nl. Hier kun je ook eventuele vragen of opmerkingen over het thema al kwijt.