Terug naar overzicht

Ga mee naar het tienerevent “Like Jesus”

Op 7 oktober organiseert Go and Tell het tienerevent “Like Jesus”. Go and Tell is een organisatie opgericht door David de Vos.  Davids manier van spreken is recht voor z’n raap, eenvoudig en toegankelijk voor alle leeftijden. Waar hij ook spreekt ter wereld, zijn boodschap en passie zijn dezelfde: Jezus leeft en wil een relatie met jou!

Like Jesus bestaat dit jaar 5 jaar! Reden voor een extra groot feest voor extra veel tieners uit het hele land! We zien jou, je vrienden, maar ook je tienergroep op zaterdag 7 oktober graag in de Americahal in Apeldoorn. Daar staan niet alleen David de Vos en de Teenzoneband voor je klaar om je een toffe dag te bezorgen. Ook LZ7 en Lindz zijn dit jaar van de partij!

Regel vandaag dus nog dat jij er bij bent!

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar: rmvonk@gmail.com

Groeptickets beschikbaar: kosten 10.00 euro (i.p.v. 15.00 euro) zolang de voorraad strekt!

Wil je alvast een voorproefje, bekijk dan eens de video’s op de site van Go and Tell, of kijk hier https://youtu.be/_I6aUY38E_I

Voor deze dag zoeken we ook nog ouders die willen rijden en/of willen blijven. De dag start om 12:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

We hopen op 7 oktober met een grote groep naar Apeldoorn te gaan!

Wil je nog meer weten, informeer bij Esther of Rob Vonk.